0497 542 369 info@praktijkjanintveld.nl

Een depressie is een gevoel van intense droefheid. Een depressie kan zich na een recent verlies of een andere verdrietige gebeurtenis voordoen, maar staat niet in verhouding tot die gebeurtenis en houdt langer aan dan in een dergelijk geval normaal is.
Na angst is depressie de meest voorkomende psychische stoornis. Naar schatting 10% van de mensen die wegens een vermeend lichamelijk probleem naar een arts gaat, heeft in feite een depressie.
Een depressie begint vaak bij twintigers, dertigers of veertigers, maar kan op bijna elke leeftijd beginnen. Een depressieve episode duurt (zonder behandeling) gewoonlijk zes maanden, maar ook soms ook twee jaar of langer. Meestal keren zulke episodes in de loop van iemands leven verscheidene malen terug.

De behandeling

Door gebruik te maken van microstroom en de Trager Approach zal men zich beter gaan voelen. Een behandeling met microstroom is een prettige, niet pijnlijke behandeling. De behandeling duurt gemiddeld 45 minuten. Cliënten die deze behandeling hebben ondergaan zeggen meestal “Het is net alsof ik meer rust in mijn hoofd heb gekregen”.