0497 542 369 info@praktijkjanintveld.nl

Het bewegingsbereik van een gewricht kan kleiner worden omdat bewegen pijn doet. Het kan zijn doordat het gewricht is beschadigd door een ziekte of doordat het gewricht is vast komen zitten als gevolg van een lange periode van inactiviteit. Wanneer bijvoorbeeld iemands arm door een CVA verlamd raakt, kunnen de gewrichten in de schouder en de elleboog vast komen te zitten als de arm niet regelmatig wordt gebogen en gestrekt.

De behandeling

Door de pijnplek met elektromagnetische energie of met microstroom te behandelen bestrijden en stoppen we de pijn. Wanneer er geen pijn meer is nodigen we de cliënt uit om te bewegen door gebruik te maken van de Trager® Approach R&R.
Trager® Reflex Response is een onderdeel van de Trager® Approach dat heel effectief is bij mensen die hun vermogen om moeiteloos te bewegen in ernstige mate zijn kwijtgeraakt.
Reflex Response betrekt de cliënt actief bij het bewust worden van bewegingspatronen. Door vraag en antwoord help ik u om de neuromusculaire verbindingen terug te vinden en te integreren. Daarbij zijn evenwicht, coördinatie en bewegingsgemak belangrijk. Reflex Response geeft goede resultaten bij revalidatie na een herseninfarct.