0497 542 369 info@praktijkjanintveld.nl

Stijfheid is dikwijls het gevolg van te weinig bewegen. Wandelen en fietsen is een mooie manier om te bewegen en het brengt ook geestelijke ontspanning. Gewrichtsstijfheid komt veel voor bij artritis en artrose. Deze aandoeningen belemmeren vaak het gewricht zodanig dat stijfheid ontstaat. Ook spierreuma veroorzaakt ernstige pijn in en stijfheid van de spieren van de nek, schouders en heupen.
Ziekte van Parkinson is een aandoening waar bewegen moeilijk is vanwege stijfheid van de spieren. Bewegingen worden langzaam en kunnen maar moeilijk worden ingezet; ook de beweeglijkheid neemt af. Stijfheid en het minder beweeglijk zijn kunnen aan spierpijn en moeheid bijdragen.

De behandeling

Door de pijn met elektromagnetische energie te behandelen bestrijden en stoppen we de pijn. Wanneer er geen pijn meer is nodigen we de cliënt uit om te bewegen door gebruik te maken van de Trager® Approach.
Trager® Reflex Response is een onderdeel van de Trager® Approach dat heel effectief is bij mensen die hun vermogen om moeiteloos te bewegen in ernstige mate zijn kwijtgeraakt.