0497 542 369 info@praktijkjanintveld.nl

Jeukende brandende onderbenen

Al jaren had ik last van jeukende onderbenen. Het gaf een branderig gevoel in de huid en ik wilde krabben/wrijven. Eerst voelde het aan alsof ik sokken aanhad maar langzaam groeide de jeuk naar mijn knieën. Het werd een heftig branderig gevoel  waar ik vooral ’s-nachts last van had en moeilijk in slaap kon komen. Het leek wel of warmte het dekbed het jeukende brandende gevoel heviger maakte.

Na de eerste behandeling voelde ik al verschil, maar het kwam 2 dagen later toch weer terug. Nu 7 behandelingen verder voelt het goed aan en heb ik er geen last meer van bij het inslapen.

ADHD
Onlangs is mijn zoon gestart met de behandelingen tegen ADHD. We vroegen ons af wat hebben deze behandelingen voor invloed op ADHD. Nou dat hebben ze, en hoe!

Van alles hebben we al geprobeerd, met als laatste, iets wat we eigenlijk echt niet wilden, medicatie. Maar als het echt niet anders meer kan, als je je echt niet kan concentreren op school, niet kan spelen met andere kinderen, je geen houding meer weet te geven ten opzichte van de medemens. Dan is het fijn dat er medicatie bestaat. Wel in zo’n lage dosering dat hij echt nog genoeg zichzelf kan blijven. Want dat moet vooral!

Toch, ergens blijft altijd de zoektocht naar een leven zonder medicatie. En toen dit op ons pad kwam was dit een uitgelezen kans voor hem om het te proberen. En echt, het werkt! Hoe bijzonder is het, dat alles weer rechtgezet kan worden in het menselijk lichaam. Heel bijzonder. En wat zijn wij hiervan onder de indruk. Voor onze zoon ging het eigenlijk iets te snel in het begin. Hij kon het allemaal niet aan. We zijn het dan ook rustig gaan opstarten. Wel blijft de medicatie voor onder schooltijden nodig, hopelijk zwakt dat ooit af. Maar buiten de schooltijden, waar het eerst nog chaos was heerst er nu rust. Hoe fijn is dat.

Eind februari kreeg ik, Irma, mijn eerste behandelingen met microstroom. Ik kwam voor darmklachten. Ik heb namelijk al zo’n 15 jaar colitis ulcerosa (dit is een ontstekingsziekte van de dikke darm). Daarnaast heb ik migraine, een lage weerstand, slaap ik slecht en een algehele vermoeidheid.
Na de eerste sessie merkte ik direct al dat mijn darmen flink aan het werk waren. Een paar behandelingen verder merkte ik dat ik niet meer die pijnlijke steken in m’n buik voelde, alsof de ontsteking minder werd. Ook had ik wekelijks migraine, soms vaker. Sindsdien heb ik het niet weer gehad. Tevens slaap ik beter en heb ik meer energie.
Door de microstroom wordt mijn lichaam zelf gestimuleerd om te herstellen, dit gaat inmiddels zo goed dat we nu de behandelingen zijn gaan afbouwen. Af en toe krijg ik nu nog eens een ‘onderhouds’ behandeling om het mooie effect te behouden. Microstroom werkt goed voor mij, ik ben er heel blij mee en kan het iedereen aanraden.

Fibromyalgie
Ik heb nu al z’n 4 jaar fibromyalgie. Ik heb voornamelijk last van mijn gehele rug en mijn schouders. Ik heb erg lang gezocht naar een oplossing voor mijn pijn.

Toen kwam ik microstroom tegen. Ik was erg benieuwd wat het inhield en ben het gewoon gaan proberen. Ik heb nu al ongeveer 7 behandelingen gehad en ik merk al duidelijk verschil. Ik heb veel minder last van mijn schouders en rug.

In het begin merkte ik nog niet erg veel qua mijn energie maar nu wel. Ik heb meer energie en ben daardoor ook actiever. Natuurlijk kan de pijn niet helemaal weggaan maar de scherpe kantjes zijn er zeker van af.

Tinnitus
Het was in oktober 2015 dat er plotseling een koude in mijn hoofd kwam. Mijn voorhoofd, mijn neusholtes, het ging allemaal vast zitten. Ook kwam er een pieptoon in mijn linker oor. Met een antibioticakuur werden de problemen van mijn voorhoofd en de neusholtes opgelost, echter de pieptoon in mijn linkeroor bleef. Na 3 weken begon ook mijn rechteroor te piepen. In januari werd de piep steeds luider, ik kon niets meer doen, ik zocht alleen maar rust en stilte.

Omdat mijn vrouw goede ervaringen had bij Jan maakte ik ook een afspraak. Na de eerste behandeling was het geluid al een stuk minder. Na de tweede behandeling is de piep verplaatst naar achter in het hoofd, het is zachter en klinkt verder weg. Ook de pijn in mijn voorhoofd bij bukken is verdwenen. Ook voel ik me vitaler, beter in staat om allerlei dingen te doen.

Na de derde behandeling heb ik geen nieuwe afspraak meer gemaakt. Effe kijken hoe het verder gaat.

Rusteloze benen
Sinds januari 2014 had ik last van rusteloze benen. Wanneer ik rust nam kreeg ik het gevoel alsof mijn benen volliepen en mijn benen begonnen te tintelen. Ik had al eens van Jan gelezen in de Eyckelbergh en nu hoorde ik van kennissen positieve verhalen.

Ik besloot naar Jan te gaan en na de 4e behandeling voelde ik verbetering, ik sliep ook beter.
Na de 6e behandeling zijn mijn benen rustig en voelen als vanouds aan.

Ik ben meer dan tevreden over de behandelingen die Jan mij gegeven heeft. Het gaat nu uitermate goed met mij, zeker nu ik na 1 behandeling ook geen last meer heb van mijn onderrug. Ik zal reclame maken!

Jicht
Mijn collega zei me, ‘Je moet eens naar Jan toe gaan, die zal je wel kunnen helpen’. Ik heb jicht wat zich vooral uit in mijn rechterknie en linkervoet. Wanneer ik deze belast dan krijg ik jicht aanvallen waardoor ik in de ziektewet moet omdat ik niet meer kan lopen.

Ik heb de raad van mijn collega opgevolgd en na de eerste behandeling was ik van de zeurende pijn in mijn rechterknie af. Na de tweede behandeling was de pijn in mijn knie weg, alleen wanneer ik deze flink belastte kwam de pijn weer terug. Ik kocht bij Jan ook Moringa tabletten, waarschijnlijk ook daardoor werd de pijn niet alleen in mijn knie maar ook in mijn voet steeds minder.

Na de vierde behandeling heb ik geen nieuwe afspraak meer gemaakt. Ik ben tevreden zoals het nu is en mijn baas is ook weer blij, ik kan nu weer volledig werken. Bedankt Jan.

Carpaletunnelsyndroom
Het gaat met mijn carpaal tunnel inklemming rechts voor 90% goed.
Links is het soms s’nachts nog even dat hij slaapt maar het is beduidend minder.
Het trekt ook weer snel weg, het is zeker zinvol geweest en heeft mij goed geholpen en ik ben daar dan ook blij mee.

Ik kan wel zeggen dat de behandelingen succesvol zijn geweest en ik heb dat als zeer positief ervaren. Ik heb er verder niks aan toe te voegen en ben een tevreden patiënt en zal dit ook onder mijn kennissenkring overbrengen dat je er zeker baat bij kunt hebben en het proberen waard is, “baat het niet schaad het niet” zeggen wij dan.

Groetjes, Petra

Endotheel dystrofie van Fuchs
Beste Jan, mijn ogen zijn stabiel gebleven. De dokter zei je hebt een stabiele Fuchs.

Nou ik ben heel blij dat dit bereikt is dank zij jou behandeling ik wil je daar om nog steeds hartelijk voor danken.

Super blij.

Peesontsteking

Peesontsteking in voet

Peesontsteking

“Ongelooflijk”, na 6 maanden zitten op de bank, koelen met kompressen en 10 behandelingen bij de fysio kwam er geen einde aan de pijnen van de peesontsteking in mijn voet.

Na 4 behandelingen bij Jan ben ik héél veel stappen verder en nagenoeg pijnvrij.

Na de 5e behandeling heb ik geen nieuwe afspraak meer gemaakt.

Sinusitis
Sinds 2012 heb ik last van chronische sinusitis, een ontsteking van de neus- en voorhoofdsholten. Ik heb allerlei slijmvlies slinkende neussprays gebruikt en ook verschillende antibiotica, neusspoelingen met zout water, niets hielp.  1,5 jaar pijn achter en tussen de ogen en zware voorhoofdspijn, verstopte neus en postnasal drip, koorts, koude rillingen en zwelling rond de ogen.

Begin juni 2014 sprak ik Jan in ’t Veld. Hij vertelde mij dat hij misschien iets voor mij zou kunnen betekenen. Hij zou werken met microstroom waardoor de aanmaak van adenosine-trifosfaat wordt gestimuleerd.

Ik heb een afspraak gemaakt en bij de eerste behandeling voelde ik al verlichting, ik voelde het los komen. Na 3 behandelingen heb ik geen last meer.

Ik ben er HEEL erg blij mee.

Mevr. B. uit Luyksgestel.

Slapeloosheid
Al een paar jaar sliep ik slecht en had veel last van mijn nek, vooral ’s nachts.
Ik werd iedere nacht meerdere malen wakker van de pijn in mijn nek en was ’s morgens niet uitgerust. Vele fysio behandelingen en een op maat gemaakt kussen gaven niet het gewenste resultaat. Ik wil graag, zonder pijn, doorslapen en ’s morgens uitgerust wakker worden.

En toen kwam ik bij Jan terecht, en zei tegen hem: Ik slaap slecht, heb pijn in mijn nek en ik denk dat ik ont-strest en ont-haast moet worden. Jan ging mij helpen om alles weer in een goede balans te brengen.

Na ongeveer 4 à 5 behandelingen begon ik verschil te merken. Omdat het ook zou kunnen dat ik sterk reageer op allerlei stralingen die veroorzaakt worden door dekt- telefoons, mobiele telefoons en draadloze netwerken en niet te vergeten ons elektriciteitsnet ( z.g. elektrostress ) heb ik bij Jan een Levensveld Polarizer aangeschaft. Deze hergroepeert en harmoniseert alle energievelden.

Hoe dan ook, wat telt is dat ik door de behandelingen van Jan, ondersteunt met de polarizer, weer heerlijk de hele nacht zonder pijn doorslaap en ’s morgens uitgerust wakker wordt.

Jan: super bedankt!!

Cliënt D. Bergeijk

 

Stress
“Op zoek naar mezelf, ben ik jou tegen gekomen.
Ik voel me op dit moment fijn en energiek.
‘Voelen’ en ‘loslaten’ zijn de thema’s die ik meeneem voor de toekomst.

Bedankt hiervoor!”

Stress
Mijn probleem kan ik zo niet omschrijven, maar ik zit zeker NIET goed in m’n vel.
Daarnaast ben ik een beetje cru tegen m’n naasten, en dat ben ik ook meer dan zat.
Ik hoop dat jij een uitkomst kunt bieden Jan?
Ik hoop dat ik bij jou aan het juiste adres ben, zou jij deze uitdaging aan willen gaan?

En ja hoor, Jan belde mij terug maar hij wist zeker niet wie hij voor zich had.
Nou, Jan had er wel oren naar. Mensen helpen is Jan wel gegeven.
En als je dan naar huis gaat met een opgeruimd lichaam is dit heel fijn.
Ik was er blanco naar toegegaan want zoals men zegt, baat het niet schaad het niet.

Nu ben ik zo blij dat de stap gezet is, ik spring bijna UIT m’n vel.

Voor De Behandeling

Carpaletunnelsyndroom
In de tweede helft van 2013 begon ik steeds meer last te krijgen van pijn en tintelingen in de vingers van mijn linker hand. De pijn was vooral ’s-nachts en bestond uit tintelende vingers, pijn en een dof gevoel in mijn hand en vingers. Begin januari 2014 heb ik een afspraak gemaakt met mijn huisarts, die al snel een eerste diagnose stelde van het Carpaletunnelsyndroom. Hij heeft me meteen doorverwezen naar de Plastische Chirurg.   Na onderzoek in het ziekenhuis werd door de Plastische Chirurg de diagnose bevestigd met als aanvulling: In zeer ernstige mate. Het advies van de Plastische Chirurg was ook onverbiddelijk: Een afspraak maken voor een operatie. De daad werd bij het woord gevoegd en gelijk werd een operatiedatum vastgesteld voor een aantal weken later.

In de dagen na het bezoek aan de Plastische Chirurg kwam steeds helderder bij me het besef dat ik een nare tijd tegemoet zou gaan van enerzijds geheel niets doen en anderzijds de gevolgen van de operatie en de daaropvolgende therapie.

In die periode las ik in het plaatselijk weekblad een stukje van Praktijk Jan in ’t Veld, over met name de behandeling van het Carpaletunnelsyndroom. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt. Jan heeft bij het eerste consult een uitgebreide uitleg gegeven over de mogelijkheden en de behandeling door hem. Dit kwam bij mij zo overtuigend over dat ik meteen gestart ben met de behandeling.   Na de eerste behandeling heb ik de operatie afgezegd.

Ik ben nu 10 behandelingen en 6 maanden verder en de pijn is weg (al na de derde behandeling). Ook de tintelingen zijn weg, wel heb ik zo nu en dan nog wel een dof gevoel in mijn vingers. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de wijze waarop Jan in ’t Veld me heeft behandeld en begeleid. Cliënt R.

“Als dit zo blijft kan ik verder zonder operatie.”

Hielspoor
Een cliënt had sinds 3 maanden last van hielspoor.
Na 3 behandelingen voelde de cliënt verschil, na 6 behandelingen was de cliënt tevreden en maakte geen nieuwe afspraak meer.

Daarna schreef de cliënt; Ik kwam bij jou terecht omdat ik last had van hielspoor. De behandelingen heb ik als prettig ervaren. Je nam er alle tijd voor en straalde rust uit. De pijn in mijn hiel nam gedurende de behandeling langzaam af. Ook de voetbaden (ontgiftingsbaden) heb ik als prettig ervaren, mijn benen voelen nu minder zwaar aan. Onze gesprekken tijdens de behandeling waren ook fijn, ik zou niet weten wat je eraan zou kunnen verbeteren.

De pijn is nog steeds niet geheel verdwenen maar het is enorm verbeterd.

Nogmaals hartelijk dank voor je inzet.

Fibromyalgie
Sinds maart 2011 had deze persoon pijn in voeten, tenen, vingers, rug en de gehele linkerzijde van het lichaam.
De arts gaf als diagnose ‘fibromyalgie’.

Na de eerste behandeling van anderhalf uur zei de cliënt: “Ik heb geen pijn meer, zelfs niet nu ik van de trap af kom.”
Bij de tweede behandeling had de cliënt nog pijn in de heup en in de voet.
Bij de derde behandeling was er alleen nog de pijn in de voet.

Na de 3e behandeling maakt deze cliënt zelfs geen nieuwe afspraak meer “ik voel me goed” zei de cliënt.

Fybromyalgie / Spastische darm
Ik had pijn in onderrug, bovenrug, nek, armen en vingers, fibromyalgie en daarnaast ook last van een spastische darm.

Na anderhalf uur zei deze cliënt:

“Ik wil niet flink doen hoor, maar… kom maar op.”

Bij de tweede behandeling was de aandacht alleen nog bij de nek.

Carpaletunnelsyndroom
De behandeling van mijn carpaletunnelsyndroom heeft bij mij super goed geholpen, bedankt Jan.

Artritis
“Dankzij de behandelingen voor mijn artritis die ik tot nu toe bij Jan heb gehad, ben ik weer bijna mijn ‘oude zelf’.
Zijn behandelingen hebben mij veel opgeleverd. Ik zit weer goed in mijn vel.

Ik zie het nu als ‘achterstallig onderhoud’ dat dringend nodig was. Als ik merk dat ik weer terugzak in mijn ‘slechte vel’, bel ik Jan en dan werkt 1 behandeling weer voor lange tijd”.

Belangrijkste kwaliteiten:

  • Fantastische resultaten
  • Waar voor uw geld
  • Hoge integriteit

Artrose
Een cliënt met artrose in haar beide knieën reageerde met;

“Jan, mijn knieën zijn al weer een stuk beter. Ik kan weer normaal lopen. Super, tot over 10 dagen voor de volgende behandeling! Groetjes”.

Wratten
Inmiddels hebben we in onze praktijk al meer dan 150 wratten verwijderd. Bij de een duurt het wat langer dan bij de ander.

Fulguratie geeft bij de eerste aanraking een zenuwschrikreactie. Wanneer we de wratten behandelen blijf je de fulguratie wel voelen maar het pijnniveau is zeer acceptabel.

Groetjes, Jan