0497 542 369 info@praktijkjanintveld.nl

parktijkjanintveld-jan2Jan in ’t Veld (1956)

Mijn doel is dat mijn cliënten zich makkelijker bewegen, zonder pijn en vol vreugde.

In 2003 kom ik in aanraking met Reiki. Ik werd gegrepen door de mentale veranderingen die er bij mij plaatsvonden. Reiki zorgde ervoor dat ik anders ging kijken en voelen. Reiki bracht mij innerlijke rust en ruimte.

Tijdens een cursus aura kleurentherapie word ik me bewust van energieën in en om mij heen. Dit bracht mij meer in balans en mijn zoektocht naar wie ik ben gaat verder.

In 2005/2006 volg ik lessen Rebalancing massage en ik kom op het spoor van Milton Trager. In 2007 begin ik met de Trager Practitioner opleiding. Er komt weer een verschuiving in mij. Het voelt goed, ik beweeg me makkelijker, vrijer, het past bij mij.

In 2010 behaal ik mijn diploma Trager Practitioner, start mijn praktijk en begin aan de opleiding op HBO niveau Medische Basiskennis.
In 2013 behaal ik mijn diploma HBO Medische Basiskennis volgens de nieuwste Plato eisen, meteen gevolgd door een opleiding voedingstherapie in 2013 en een opleiding Psycho-Sociaal therapie in 2015.

Bij mij vind je open, betrokken aandacht, zonder oordeel. Tijdens de behandeling speel ik in op wat er op dat moment bij u leeft.