0497 542 369 info@praktijkjanintveld.nl

Bij elke behandeling speel ik in op wat er op dat moment bij u leeft.

U kunt natuurlijk ook zelf kiezen voor een behandeling met Reiki, Trager Approach, Detox, Elektromagnetische energie of Microstroom. De behandelingen vinden plaats in een sfeer van rust, acceptatie en respect.
Een behandeling duurt meestal tussen de 45 minuten en 1,5 uur.

De praktijk bevindt zich op het adres Kerkstraat 20, 5575AZ te Luyksgestel, om de hoek, de inrit aan de Meerendreef, eerste deur rechts.
Ik ben telefonisch te bereiken via 06 2731 7085.

Wilt u meer informatie ga dan naar “contact” en stuur mij een e-mail. Ik mail of bel u dan terug en we spreken af hoe we verder gaan. Bent u moeilijk ter been, dan kan ik naar u toekomen. De ruimte moet dan geschikt zijn voor plaatsing apparatuur en/of massagetafel en de ruimte dient verwarmd te zijn.

Afspraken:

  • Annulering: minimaal 24 uur van tevoren geen kosten, binnen 24 uur voor de behandeling dient u de volledige behandeling te betalen.

Suggesties:

  • Gebruik geen koffie, zwarte thee, tabak, drugs of alcohol voor de behandeling en tot zo lang mogelijk na de behandeling.
  • Gebruik voor de behandeling geen zware maaltijd.
  • Extra water drinken na de behandeling is heel belangrijk, dit om de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren.
  • Maak in de dagen na de behandeling aantekeningen van wat er veranderd. Het zal u helpen de veranderingen te ontdekken.

Rechten en plichten van de cliënt:

U heeft recht op informatie, privacy en inzage in het door mij gemaakte cliëntendossier. U neemt geheel vrijwillig op eigen risico deel aan de behandeling. U heeft de plicht tot het verstrekken van de juiste en voldoende informatie. Vooral het gebruik van medicijnen behoeft aandacht.
U heeft de plicht om bij bezoek aan een (huis)arts te melden dat u onder behandeling bent in mijn praktijk, waarin ik werk met Reiki, Trager Approach, Elektromagnetische energie en microstroom. Dit in verband met het voorschrijven van de hoeveelheid medicijnen.

In verkeer met U gelden de bepalingen, de beroepscode en het tuchtrecht van trager.nl.

Disclaimer: Verklaringen op deze site zijn niet geëvalueerd door de Voedsel- en Warenautoriteit ook niet door de Food and Drug Administration. Alle informatie en/of verklaringen op deze site zijn slechts voor educatieve doeleinden en zijn NIET bedoeld voor diagnose of als vervanging voor het advies van een (huis)arts of andere gelicenseerde medische geneeskundige.

Belangrijk: Raadpleeg bij lichamelijke of geestelijke klachten altijd uw (huis)arts of specialist.