0497 542 369 info@praktijkjanintveld.nl

Alles heeft energie nodig om te kunnen functioneren. Als je de stekker niet in het stopcontact steekt, dan doet de stofzuiger het niet. Ook het lichaam, alle organen en functies hebben energie nodig om hun werk te kunnen doen. Ook bijvoorbeeld denken, voelen en genezen vraagt energie.

Wanneer je ergens in je lichaam een blokkade hebt, dan stroomt de energie niet meer goed. Dan krijg je aan de ene kant een ophoping en aan de andere kant een gebrek aan energie. En beide kunnen klachten geven. Er is niets mis met de organen, ze doen hun werk alleen niet goed, omdat ze teveel of te weinig energie krijgen!

De totale voorraad energie is beperkt. Dus moeten er keuzes worden gemaakt. Na een zware maaltijd gaat er extra energie naar de spijsvertering en daardoor is er niet meer genoeg energie om helder te denken. Bij angst gaat alle energie naar de organen die moeten helpen bij vechten of vluchten namelijk hart, spieren, ademhaling, enz. Ook dan kun je niet meer helder denken en de spijsvertering staat even stil.

Bij energiegebrek is er meestal wel voldoende energie aanwezig, maar dat zit ‘vast’ in blokkades. Je voelt letterlijk dat nek of schouders ‘vastzitten’.

De behandeling

Meer energie krijg je door gebruik te maken van een unieke vorm van microstroom. Er treedt dan een verbeterde cel communicatie op waardoor de blokkades worden gestimuleerd tot herstel en regeneratie.

Een behandeling duurt 45 minuten en men heeft afhankelijk van de ernst meerdere behandelingen nodig.

Thuisbehandeling en huur apparatuur is mogelijk.