0497 542 369 info@praktijkjanintveld.nl

DRAINAGE DETOX (ONTGIFTEN) VOETEN BAD

praktijk_jan_in_t_veld-voetenbad-01
praktijk_jan_in_t_veld-voetenbad-02
praktijk_jan_in_t_veld-voetenbad-03
praktijk_jan_in_t_veld-voetenbad-04
praktijk_jan_in_t_veld-voetenbad-05
praktijk_jan_in_t_veld-voetenbad-06

Het principe van het detox voet bad is gebaseerd op het in balans brengen van de cellen en de stimulatie van ontgifting in de lymfeklieren.
Ons lichaam is samengesteld uit organen, die zijn samengesteld uit weefsels die op hun beurt weer zijn samengesteld uit cellen. In elke cel vindt stofwisseling plaats (metabolisme).

In de cellen bevinden zich positief en negatief elektrisch geladen deeltjes. Mede door het opslaan van gifstoffen in de cellen kan de balans tussen de geladen deeltjes verstoord worden, waardoor de cel minder functioneert. Hierdoor worden weer meer gifstoffen vastgehouden en het proces herhaalt zich. Juist de hoeveelheid van gifstoffen is bepalend voor de negatieve uitwerking.
Het voet bad creëert een elektronenstroom die via de lymfevaten een subtiele stimulans geven aan de lymfeklieren en daarmee aan het natuurlijke proces van ontgiften in uw lichaam. Het energetisch veld brengt de positieve en negatieve ionen in de lichaamscellen in balans, waardoor de capaciteit om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen te verwijderen wordt geoptimaliseerd.
Het voet bad wordt gevuld met water en er wordt een hoeveelheid laag sodium houdend zout bijgevoegd. U plaatst uw voeten in het bad en laat het voet bad zijn werk doen. De ontspannen behandeling neemt dertig minuten in beslag. Uw investering is 20 euro voor 1 keer. Een strippenkaart van 3 baden komt op 50 euro, van 5 baden komt op 80 euro.
Tijdens de behandeling zult u merken dat het water verkleurd en er vettige substanties in het water ontstaan. Dit is voornamelijk het gevolg van de reactie van mineralen in het water op de elektronenstroom en de uitscheiding van stoffen (ontgifting) middels de poriën in de voetzool.

HET EFFECT ZONDER VOETEN

Begin
Begin
Eind
Eind

OPGELET!

Deze therapie is niet geschikt voor mensen met een pacemaker, jongeren onder de 5 jaar, zwangere vrouwen, bij epilepsie, wanneer u orgaantransplantaties heeft ondergaan en wanneer u problemen met de voeten heeft (wondjes).